Jump to content

Problema instalare aplicati

• You cannot reply to this topic
13 replies to this topic

#1 kdyalex

Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 29 January 2012 - 07:56 PM

In cele mai multe cazuri in care descarc o aplicatie de pe ovi imi apare Install fail are idee cineva din ce cauza?Unele merg altele nu.Este orba de nokia c7

#2 as21ro

Forum Admin ★★★

• Admin
  • PipPipPip
  • 134 posts

Posted 29 January 2012 - 08:47 PM

de obicei se intampla cand ai un "custom firmware", cand ai o conexiune slabala internet sau cand nu au update-ul la zi... spune-mi o aplicatie care nu ti-a mers sa o instalezi, am sa incerc si eu sa vad daca am aceeasi eroare.

#3 kdyalex

Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 30 January 2012 - 04:43 PM

Cam 80 la suta din aplicati de exemplu nokia panoram sau 100 sound buton.Ce este acela custom firmware?
Conexiune slaba la internet nu am si updateul il am la zi simbiana anna 025.007

#4 as21ro

Forum Admin ★★★

• Admin
  • PipPipPip
  • 134 posts

Posted 31 January 2012 - 10:27 PM

deci sa inteleg ca nu ai instalat vreo versiune "neoficiala" de symbian...?!?

#5 kdyalex

Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 01 February 2012 - 06:20 PM

Am facut update de soft de pe nokia la symbian anna, deci este oficial.Mar referam din ovi store cam 80 la suta nu merg.Aplicatile lansate de pe card merg in proportie de 98la suta sa zic.

#6 as21ro

Forum Admin ★★★

• Admin
  • PipPipPip
  • 134 posts

Posted 01 February 2012 - 10:14 PM

ti-as recomanda sa reinstalezi ^Anna, dar tinand cont ca peste cateva zile va fi disponibil ^Belle, asteapta, instaleaza ultima actualizare firmware, apoi vezi daca mai ai aceeasi problema...

#7 kdyalex

Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 08 February 2012 - 09:22 AM

Am instalat belle dar se pare ca iara face figuri in ovi.Am descarcat unele aplicati caree au mers iar altele nu.Cele care nu au mers faceau asa dupa ce l download am de pe ovi imi aparea dupaia o chestie care se incarca cu install si pe la jumate imi zicea ca a pierdut reteau va rugam maii incercati.Internetul e destul de stabil deci nu e el de vina.Am incercat sa o mai instalez si la fel face.

#8 as21ro

Forum Admin ★★★

• Admin
  • PipPipPip
  • 134 posts

Posted 08 February 2012 - 12:58 PM

View Postkdyalex, on 08 February 2012 - 09:22 AM, said:

Am instalat belle dar se pare ca iara face figuri in ovi.Am descarcat unele aplicati caree au mers iar altele nu.Cele care nu au mers faceau asa dupa ce l download am de pe ovi imi aparea dupaia o chestie care se incarca cu install si pe la jumate imi zicea ca a pierdut reteau va rugam maii incercati.Internetul e destul de stabil deci nu e el de vina.Am incercat sa o mai instalez si la fel face.

in mod normal, ar trebui continuata instalarea prin "Smart Installer"... este o iconita albastra cu un + verde si trebuie sa fie vizibila in meniu dupa acea "eroare"... incearca sa instalezi conectat la internetul mobil, nu la wi-fi si vezi daca mai ai aceasta problema... in mod normal nu ar trebui sa mai fie probleme.

#9 kdyalex

Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 08 February 2012 - 05:55 PM

Intradeva aparuse aceea iconita dar problema e ca eu incercasem 3 aplicati sa instalez.Dupa ce am acesat acea iconina mi a instalat o pe ultima doar.

#10 as21ro

Forum Admin ★★★

• Admin
  • PipPipPip
  • 134 posts

Posted 08 February 2012 - 11:38 PM

dupa fiecare "eroare", click pe iconita pt a continua instalarea :)

#11 kdyalex

Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 11 February 2012 - 05:15 PM

Cu noul soft symbian bellea nu mai am aceasta problema.

#12 Cristian2790

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 posts

Posted 26 February 2012 - 06:48 PM

Salut! Am o mare problema cu un E6 in sensul in care in cadrul memoriei sale de masa,cea de 8Gb in speta,imi da memory corupted,si daca vreau sa l formatez,ramane blocat ecranul si nici master reset nu i pot da deoarece persoana de la care l am luat numai stie codul.Ce este de facut sa mi repar telefonul?Multumesc!

#13 as21ro

Forum Admin ★★★

• Admin
  • PipPipPip
  • 134 posts

Posted 28 February 2012 - 11:26 PM

cel mai bun sfat, fa o vizita la Nokia Care!

#14 kdyalex

Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 13 March 2012 - 07:48 PM

Nu avea rost sa deschid al topic.Am instalat si au acea aplicatie 101 Sound Butons toate bune si frumoase aplicatia functioneaza perfect dar ca nu stiu sa dau volumul mai tare???Am incercat cu tastele de pe lateral dedicate pt volum dar nu merge.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Web Analytics